19.6.2014

Pieniä muutoksia


Ajattelin taas pitkästä aikaa julkaista myös vähän kotikuvia. Tykkään meidän kodista tosi paljon, mutta kyllästyn asioihin välillä helposti. Olen yleensä vaihtanut kämppää lähes vuoden välein milloin mistäkin syystä, jolloin on tietysti tullut myös vähän uudistettua sisustusta. Kun etsittiin reilu vuosi sitten poikaystävän kanssa yhteistä asuntoa, yksi hänen kriteereistään oli löytää sellainen asunto, josta en heti haluaisi pois :D Täytyy sanoa, että sellainen löydettiin!

Vuoden jälkeen kaivattiin kuitenkin molemmat vähän jotain uutta, mutta ei kuitenkaan haluttu ostaa mitään isoa (eikä kahdella opiskelijalla liiemmin ole varaakaan). Päätettiin vaihtaa hiukan huonekalujen järjestystä ja täytyy sanoa, että muutos on toiminut tosi hyvin. Vaihdettiin kalusteiden paikkaa vain muutamassa nurkassa, mutta ero tuntuu silti isolta. Niin se vain on, että pienillä jutuilla on merkitystä.

Tuo musta nojatuoli ja ylemmässä kuvassa näkyvä lamppujohto pääsevät nyt molemmat paremmin esiin. Molemmat olivat ennen huoneen nurkassa. Nyt siirrettiin nojatuoli sohvan viereen, jolloin siinä voi istua myös telkkaria katsellessa. Lamppujohto taas valaisee enemmän viritettynä huoneen poikki. Sekä se, että tuo tuolin ja pikkupöydän muodostama kokonaisuus ovat tällä hetkellä lemppareitani meidän kämpässä.

Myös tämä lipasto sai uuden paikan. Poikaystävän äidiltä saatu muratti siirtyi makuuhuoneesta kaunistamaan olohuonetta. Päädyn kuvat passikuva-automaatista Brysselistä, poikaystävän räpsy Berliinistä sekä Revs-lehdestä.

Makuuhuoneessa vaihdettiin valkoinen päiväpeitto mustaan ja irrotettiin sängystä jalat. Maan tasalla olevassa sängyssä nukkuminen tuntuu hassulta, vähän sellainen fiilis kuin olisi reissussa ja nukkuisi patjalla.

Pelkäsin etukäteen järjestyksen muuttamista, sillä en halunnut nähdä turhaa vaivaa. Nyt olen kuitenkin ihan supertyytyväinen. Melkein kuin olisi uudessa kodissa!

0 kommenttia:

Matleena



Turussa asuva opiskelija, joka tykkää vahvasta kahvista, viherkasveista ikkunalaudalla sekä kaikenlaisista kauniista ja kivoista jutuista.

Ota yhteyttä

helmipeli@gmail.com

Tunnisteet