20.11.2013

Tallinna, toinen päivä


Päivä alkoi ihanalla hotelliaamiaisella. Täytyy myöntää, että tämä aamiainen oli yksi innokkaimmin odottamistani asioista matkalla. En ole niin pitkään aikaan päässyt nauttimaan kunnon hotelliaamiaisesta (tai hotelleista) :D

Aamupalan jälkeen hiukan shoppailukierrosta. Löysin Zarasta ihanan paksusta kankaasta tehdyn mekon, jota kelpaa varmasti pitää myös talvipakkasilla. Poikaystävällekin löytyi villapaita.

Robert´s Coffeen hauskannäköiset säkkilamput.

Kahvin jälkeen kierreltiin vanhassakaupungissa. Perus turistikuvat näyttävät jotenkin karummilta marraskuisessa harmaudessa. Tämä on Neitsyttornilta.

Jotenkin karmivat nuo puut... :D

Nauttiikohan joku tuolla päiväkahveja?




Postaustahtini on välillä ollut hieman verkkainen, ja saattaa hiljentyä vielä hetkeksi opiskeluhommien painaessa päälle. Koitan kuitenkin esseiden ja tutkielmien välissä saada laitettua tännekin jotain. Kotikuviakin voisi olla tulossa jossain vaiheessa :) Arkistossa pitäisi olla muutama satunnainen räpsy, ja suotuisien valo- ja aikatauluolosuhteiden koittaessa niitä tulee varmasti lisää.

0 kommenttia:

Matleena



Turussa asuva opiskelija, joka tykkää vahvasta kahvista, viherkasveista ikkunalaudalla sekä kaikenlaisista kauniista ja kivoista jutuista.

Ota yhteyttä

helmipeli@gmail.com

Tunnisteet