6.11.2013

Kotijuttuja: olohuoneen sohvapöytä ja hylly



Olohuoneen pöytä koostuu kahdesta valkoiseksi maalatusta trukkilevystä. Sekä maalaustyöstä että trukkilevyistä saamme kiittää suurimmaksi osaksi poikaystävän isää. Kaukosäätimet saa kätevästi piilotettua lautojen väliin (oli kyllä tarkoitus ottaa tuo pois kuvasta :D ).

Poikaystäväni rakastaa colaa :D Ihmettelen usein miten on mahdollista vetää muutamassa tunnissa puolitoista litraa! Itse juon tosi vähän limuja, se ehkä vaikeuttaa tuon asian ymmärtämistä.

Toinen asia mistä poikakaveri tykkää: kamerat. Tykkään kyllä itsekin, saan käyttää hänen filmikameroitaan aina välillä. Minulla on nyt juuri yksi mustavalkofilmi kesken, ajattelin laittaa tänne kuvia, jos niistä edes joku onnistuu (aion kehittää filmin itse, joten onnistuminen ei todellakaan ole taattu...).  Tuossa on vain osa meidän kameroista, kaikkia ei viitsi pitää koko ajan esillä. Keskimmäinen on digikamera, vaikka näyttääkin ehkä filmikameralta. Etualalla aiemmin mainitun maalarin eli poikaystävän isän vanha kamera. Hän osti aikanaan itselleen ylioppilaslahjaksi.


4 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Teillä on niin hienoa! Kirjat ovat ihana sisustuselementti, haaveilen sellaisesta kattoon asti yltävästä kirjahyllystä, jonka ylähyllyille pitää kavuta puisia tikkaita pitkin. Ps. Hienoa että samasta lokerosta löytyy sekä Dantea että Coco Chanelia. :)

Matleena kirjoitti...

Voi kiitos! Sun pitää nyt keräillä paljon kirjoja, niin sitten voit joskus tulevaisuudessa hankkia niille ison hyllyn (ja varmaan pitää aika tilava asuntokin olla, jotta sen saa mahtumaan :)
Haha, joudun kyllä myöntämään, että Dante on ehkä ollut enemmän koristeena kuin lukuharrastuksen kohteena... :D

- kirjoitti...

Kyl pitäis parisuhdeopuksenkin olla Danten vieressä! :D

Matleena kirjoitti...

Hehe pitää varmaan tehdä sille tilaa :D

Matleena



Turussa asuva opiskelija, joka tykkää vahvasta kahvista, viherkasveista ikkunalaudalla sekä kaikenlaisista kauniista ja kivoista jutuista.

Ota yhteyttä

helmipeli@gmail.com

Tunnisteet