28.10.2013

Kuvia olohuoneesta




Vuorossa olisi taas lisää kotikuvia. Nämä ovat sekalaisia otoksia meidän olohuoneesta, joka on oikeastaan yhdistetty olohuone, työhuone ja keittiö. Puinen sohva maalattiin valkoiseksi viime kesänä, aiemmin se oli tummanruskea. Sohva on oikeasti isoisoäitini vanha sänky, jonka vein lapsuudenkodista muuttaessani aikoinaan yhteen entisen kämppikseni kanssa. Tyynyjä on nyt sekalainen kokoelma, jota haluaisin jossain vaiheessa uudistaa, värimaailma pysynee kuitenkin jokseenkin samana. Ehkä hiukan harmaata voisi ujuttaa mukaan muutenkin kuin tuon torkkupeiton muodossa... Taulu on poikaystäväni ottama valokuva yökerhosta (turkulaiset varmaankin tietävät Dynamon :D ). Lamppu on niinkin eksoottisesta sisustusliikkeestä kuin Raision Ikeasta.


Tämä on siis kello, siltä varalta ettei se käy heti ilmi kuvasta. Aika monella kestää hetki tajuta tuo :D Haluttiin mahdollisimman minimalistinen seinäkello, ja poikaystävä kokosi tuon Clas Ohlsonilta ostetuista kellon osista.

Poikakaverin työpöytä, jossa itsekin teen välillä hommia. Kuten päivittelen tätä blogia. Lipaston päällä mun muoti- ja sisustuslehtikokoelmaa. Tykkään tosi paljon lehdistä, voisin ostaa niitä vaikka miten paljon jos olisi rahaa. Käydään joskus yhdessä poikaystävän kanssa Akateemisessa ihan vaan selailemassa hienoja lehtiä sekä valokuvaus- ja sisustuskirjoja.

Mun vanha vaatekaappi kätkee tällä hetkellä sisäänsä kirjoja ja valokuvien kehitysvälineitä, kanssa-asukki näet kiinnostui viime kesänä mustavalkovien kehittelystä. Pullo on kirppikseltä.


2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Teillä on kyllä nerokkaita sisutusideoita, upea tuo kello!

Matleena kirjoitti...

Kiitos! Olis kivaa päästä joskus käymään teidänkin uudessa kodissa :)

Matleena



Turussa asuva opiskelija, joka tykkää vahvasta kahvista, viherkasveista ikkunalaudalla sekä kaikenlaisista kauniista ja kivoista jutuista.

Ota yhteyttä

helmipeli@gmail.com

Tunnisteet