21.10.2013

Kuvia kotoa: Ikkunalaudalla




Ajattelin esitellä myös uutta kotiamme täällä blogissa (vaikka en tiedä voiko kotia enää niin uudeksi kutsua, sillä muutimme tänne heinäkuun alussa). Koen kuitenkin kämpän olleen valmis vasta muutamia viikkoja, esimerkiksi sohvan saamisessa kesti useita kuukausia. En tiedä voiko sisustus olla koskaan "valmis" sanan varsinaisessa merkityksessä, se kuulostaa niin lopulliselta. Niin sisustus kuin tyylikin muuttuvat varmaan kaikilla jonkin verran vuosien varrella.



Olemme tehneet käytännössä kaikki sisustukseen liittyvät päätökset yhdessä poikaystäväni kanssa (mainitsen tämän, koska häntä tuntuu kismittävän, että monet vieraamme luulevat minun päättäneen sisustuksesta :D).

Kämppämme on aikamoisen suuri kaksio, 79 neliötä. Ihastuimme jo asuntoilmoituksen nähtyämme korkeisiin huoneisiin ja suuriin valoisiin ikkunoihin. Olen jaotellut nämä kämppäpostaukset teemoittain, ja ensimmäisenä teemana on ikkunat, tai pikemminkin olohuoneen ikkunalaudat.



2 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Voi miten teillä on kaunista ja harmonista! Minä haaveilen tuollaisista ikkunalaudoista. Mitä leveämpi ikkunalauta sitä parempi.

Matleena kirjoitti...

Kiitos! Ikkunalaudat oli ehdottomasti yksi syy kämpän valintaan :) Tuo on itseasiassa niin leveä, että siinä mahtuu istumaankin.

Matleena



Turussa asuva opiskelija, joka tykkää vahvasta kahvista, viherkasveista ikkunalaudalla sekä kaikenlaisista kauniista ja kivoista jutuista.

Ota yhteyttä

helmipeli@gmail.com

Tunnisteet